RESELLERS GEZOCHT

Vegan Junk Food Bar innoveert met tweezijdige bestelzuil

Woensdag 28 Juni 2023

In de bruisende stad Barcelona, waar gastronomie en culinaire experimenten hoog in het vaandel staan, is er een nieuwe hotspot voor veganistische lekkernijen opgedoken. De Vegan Junk Food Bar brengt een revolutionair concept naar de stad, waarin innovatieve smaken samenkomen in heerlijke veganistische gerechten. Naast het verrukkelijke menu is de bestelervaring bijzonder dankzij de prachtig ontworpen bestelzuil van Prestop. Met LED-verlichting en op maat gemaakte bestickering draagt de bestelzuil bij aan de branding van het restaurant, waardoor de Vegan Junk Food Bar niet alleen smakelijk is, maar ook een visueel feest voor de zintuigen.

Stijlvolle Luminant DUO bestelzuil

De Luminant DUO bestelzuil, ontwikkeld door Prestop, is een geavanceerd systeem dat specifiek is ontworpen om bestelgemak te bieden aan klanten van de Vegan Junk Food Bar. De zuil is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en past perfect bij de branding van het restaurant. Samen met de Jamezz bestelsoftware is het een mooie aanvulling en levert het vele voordelen op!

Volledige personalisatie naar de branding

De Luminant DUO bestelzuil is volledig gepersonaliseerd naar de branding van de Vegan Junk Food Bar. Dit betekent dat de zuil perfect past bij de algehele uitstraling en sfeer van het restaurant. De RGB LED-strips zijn geconfigureerd om te veranderen in de kleuren van het bedrijf, waardoor er een unieke en levendige ambiance ontstaat. Daarnaast zijn er stickers aangebracht op de zuil met de naam van het restaurant in grote letters, die op een speelse manier over de zuil zijn verdeeld. Deze persoonlijke touch maakt de zuil nog aantrekkelijker voor klanten.

Prestop bestelzuil food vegan junk bar barcelona

Handige Functionaliteiten

Naast het esthetische aspect biedt de Luminant DUO bestelzuil ook verschillende handige functionaliteiten die het bestelproces vereenvoudigen. Zo is er een houder voor tafelbordjes, waardoor klanten gemakkelijk hun tafelnummer kunnen aangeven bij het plaatsen van een bestelling. Daarnaast is er een scanner geïntegreerd waarmee klanten coupons kunnen scannen voor speciale aanbiedingen of kortingen. Tot slot is er een printer aanwezig waarmee klanten direct een bonnetje van hun bestelling kunnen ontvangen. Deze handige features zorgen voor een vlotte en efficiënte bestelervaring.

Het belang van bestelgemak

Het implementeren van een bestelzuil zoals de Luminant DUO in restaurants, zoals de Vegan Junk Food Bar, speelt in op de groeiende behoefte aan bestelgemak bij klanten. In een wereld waarin digitalisering een steeds prominentere rol speelt, verwachten klanten een naadloze en efficiënte manier om hun bestelling te plaatsen. Bestelzuilen bieden deze mogelijkheid en stellen klanten in staat om op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier hun favoriete gerechten te bestellen.

Geïnteresseerd in een bestelzuil voor jouw restaurant, food bar of eetgelegenheid?

alle bestelzuilen bekijken   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak