RESELLERS GEZOCHT

Vertier bij het BBQ'en en het racen

Vrijdag 15 Juli 2022

BBQ, basketbal en racen bij Prestop

Gisteren hebben we bij Prestop een heerlijke BBQ gehad waar vrijwel iedereen van het bedrijf bij kon zijn. Directeur Alexander Aelberts was de grillmaster en met wat goede muziek en lekker drinken erbij was de barbecue een geslaagde namiddag geworden! Na het eten gingen sommigen nog een balletje gooien op het basketbalveld in de tuin van Prestop terwijl anderen een biertje dronken en kletsten.

Racen succesvol voor Prestop team op Zandvoort

Zaterdag 9 juli was het een succesvolle en leuke dag voor het Prestop team waarin Alexander en Laurens Aelberts beide rijden in de SLK Cup. De drie 20-minuten races waren op Zandvoort en met wat publiek overgekomen uit Eindhoven ging het goed bij beide. 

Hierbij het raceverslag!

 

 

Ondanks dat we midden in de vakantie zitten en in het zelfde weekend de F1 race plaats vond, (5 rijders in de SLK waren daarbij aanwezig) kwamen er toch drieëntwintig rijders aan de start.
Tijdens de Kwalificatie zette Laurens Aelberts een zesde tijd neer terwijl Alexander last had van weinig grip en een twintigste tijd neerzette. Met tien rijders binnen anderhalve seconden kreeg de eerste race een spannend verloop waarbij Mike Rokven aan het langste eind trok gevolgd door Ad Bouman. Opvallend was het rijden van Laurens Aelberts die een vierde plaats voor zich opeiste. Richard Schouteren kon niet echt zijn draai vinden en eindigde als zesde. Alexander maakte door een goede start en consistent rijden een inhaalslag en eindigde als zestiende. De tweede race werd een van de spannendste, waarbij het verschil tussen winnaar Mike Rokven en Dirk van Dijk, 0.772 seconden bedroeg. Laurens werd weer vierde en Alexander als zestiende. En geloof het of niet, dat was ook de uitslag voor de derde race. Uiteindelijk eindigde Laurens dus als 4e algemeen en Alexander als 16e. Een consistente racedag dus die super is verlopen en leuk was.

Ook werken bij Prestop en zelf op trackdays rijden?

Prestop groeit! Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor zowel op kantoor als op onze assemblage-afdeling. Ook een bijbaan is zeker mogelijk. Neem eens een kijkje bij onze vacatures. Als je nu solliciteert kan je bij een volgende trackday zelf op het circuit rijden in een echte raceauto! Wil je graag de mogelijkheden bespreken die bij jou passen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via telefoon: 0499-367600 of via mail: vacature@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak