RESELLERS GEZOCHT

Video: Aftermovie Adyen met Prestop zuilen in Amsterdam

Aanmelden en bestellen op een evenement: de aftermovie

Voor het Elevate evenement van Adyen in Amsterdam heeft Prestop vijf aanmeldzuilen en twee bestelzuilen geleverd en geïnstalleerd. De aanmeldzuilen werden gebruikt om de bankpas van de bezoeker aan de gepersonaliseerde badge te koppelen middels een QR code scanner en pinterminal. Met hun bankpas konden bezoekers drankjes kopen en sessies bezoeken. Hierdoor konden de aankopen en bezochte sessies van de gasten worden geregistreerd en kon na afloop van het evenement een overzicht worden opgevraagd van de activiteiten van de dag. De factuur van de uitgaven ontving de bezoeker direct per mail.

Bij de twee bestelzuilen konden bezoekers Thuisbezorgd vouchers bestellen. Van deze zuilen werd uiteraard volop gebruik gemaakt.

Bekijk de aftermovie hieronder!

Prestop Adyen aftermovie event elevate

Ook Prestop zuilen op je evenement?

Wil je ook gebruik maken van Prestop zuilen op jouw evenement voor bijvoorbeeld ticketing, bezoekersregistratie of bestellen? Neem dan contact met ons op via 0499-367 606  | verhuur@prestop.nl | Vul het contactformulier in voor de mogelijkheden.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak