RESELLERS GEZOCHT

Video: Alexander Aelberts presenteert innovatieve self-service oplossingen van Prestop op EuroCIS

Alexander Aelberts presenteerde de zelfbestellingsoplossingen van Prestop op de EuroCIS. Hij benadrukte Prestop's expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte self-service oplossingen en benadrukte het unieke karakter van de producten in vergelijking met die van andere bedrijven. Deze oplossingen omvatten informatiekiosken, RFID-kiosken, zelfbestelkiosken en self-checkouts, die wereldwijd door klanten worden gebruikt.

Prestop Eurocis 2024 interview

Hoe Prestop jouw bedrijf kan helpen

Als je geïnteresseerd bent in het implementeren van geavanceerde self-service oplossingen in jouw winkel, staat Prestop klaar om te helpen. Met een team van deskundige adviseurs kunnen wij een oplossing op maat ontwerpen die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Stap 1: Advies op maat

Het eerste wat Prestop doet, is een grondige analyse van jouw huidige winkelomgeving en zakelijke doelstellingen. Op basis hiervan kunnen wij aanbevelingen doen voor de meest geschikte self-service oplossingen voor jouw bedrijf.

Stap 2: Ontwerp en implementatie

Na het vaststellen van de juiste oplossingen samen met jou, de klant, gaat Prestop aan de slag met het ontwerpen en implementeren van de self-service systemen in jouw winkel. Met oog voor detail en kwaliteit zorgen wij voor een vlekkeloze integratie die de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid maximaliseert.

Stap 3: Ondersteuning en onderhoud

Het ondersteunen van onze klanten is een prioriteit voor Prestop. We bieden uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw personeel vertrouwd raakt met de nieuwe systemen. Bovendien staan we altijd klaar om eventuele problemen op te lossen en onderhoud uit te voeren om maximale uptime te garanderen.

Neem vandaag nog contact op

Wil je de winkelervaring van jouw klanten verbeteren en tegelijkertijd jouw omzet verhogen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Prestop. Met onze innovatieve self-service oplossingen kunnen wij jouw bedrijf helpen groeien en bloeien in de moderne retailwereld.

Stuur een e-mail naar sales@prestop.nl of bel naar 0499 367 606 om een afspraak te maken met een van onze deskundige adviseurs. Ontdek vandaag nog hoe Prestop jouw partner kan zijn in het realiseren van jouw retailambities.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak