RESELLERS GEZOCHT

Video: Bakker Bart heeft de Evolution 32 inch primeur

Op maandag 26 juni heeft Bakker Bart een splinternieuwe winkel geopend in het pasgebouwde Rijnstate pand, het nieuwe ziekenhuis in Elst (Gelderland). Het is een bijzondere locatie waar franchisenemer John Macleane de leiding zal hebben. Bij Bakker Bart staat gastvrijheid en service hoog in het vaandel en kunnen bezoekers genieten van een heerlijk ontbijt- of lunchmoment. In de vestiging in Rijnstate worden nog meer rollen gespeeld. Bakker Bart fungeert als de wachtkamer voor de patiënten, de kantine voor het ziekenhuispersoneel en de cateraar voor locatiegebonden evenementen. Natuurlijk is de vestiging 'dé Bakker Bart bij jou in de buurt', waar men terecht kan voor een ruime selectie aan vers bereid lekkers tegen betaalbare prijzen.

Deze ruime selectie is te bestellen via de twee Evolution bestelzuilen van Prestop.

Evolution bestelzuilen in de praktijk

De twee Evolution bestelzuilen van Prestop zijn uitgerust met een indrukwekkend 32 inch scherm en bevatten alles wat je nodig hebt in een bakkerij. Ze maken gebruik van hoogwaardige software van S4D, inclusief een barcode scanner voor coupons, een bonnetjesprinter en zelfs een houder voor nummerbordjes!

Met het ruime scherm van 32 inch bieden de bestelzuilen een heldere en overzichtelijke interface voor klanten om hun bestellingen te plaatsen. De geavanceerde software van S4D zorgt voor een soepele en intuïtieve gebruikerservaring, waarbij klanten gemakkelijk door het menu kunnen navigeren en hun gewenste producten kunnen selecteren.

Barcodescanner en bonnetjesprinter

De toevoeging van een barcode scanner maakt het mogelijk om coupons en kortingscodes eenvoudig te scannen, waardoor klanten kunnen profiteren van speciale aanbiedingen en promoties. Daarnaast is er een bonnetjesprinter geïntegreerd in de bestelzuilen, zodat klanten direct een gedrukt bonnetje ontvangen als bevestiging van hun bestelling.

Nummerbordjes houder

Een handige functie van de Evolution bestelzuilen is de nummerbordjes houder. Hiermee kunnen klanten in het restaurantje gaan zitten en wordt de bestelling binnen no time bij hun aan tafel gebracht.

Kortom, met de Evolution bestelzuilen van Prestop benut de bakkerij alle moderne technologieën om klanten een naadloze en gemakkelijke bestelervaring te bieden. Van het grote 32 inch scherm met de handige barcode scanner, bonnetjesprinter tot de nummerbordjes houder, deze bestelzuilen zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen en klanttevredenheid te verbeteren.

prestop bestelzuil Evolution Bakker Bart Elst Rijnstate

 

 

Bekijk hier de feestelijke opening van de Bakker Bart met onze Evolution bestelzuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak