RESELLERS GEZOCHT

Video: Bezoek onze showroom voor interactieve beleving en innovatie met Omnitapps!

Woensdag 13 September 2023

We zijn verheugd je uit te nodigen voor een bezoek aan ons Interactive Experience Center, waar innovatie tot leven komt! Bij Prestop en Omnitapps hebben we altijd toegewijd aan het leveren van geavanceerde interactieve oplossingen, en nu zijn we enthousiast om onze nieuwste creaties op een meeslepende en boeiende manier te presenteren.

Waarom onze showroom bezoeken voor Omnitapps?

Ervaar de toekomst:

  • Onze showroom is ontworpen om je een eerste blik te geven op de toekomst van interactieve technologie voor experience, shop-in-shop en self-service. We hebben een omgeving gecreëerd die de nieuwste touchscreen-technologie, software-oplossingen en creatieve toepassingen samenbrengt om te inspireren en te boeien.

Zie het in actie:

  • Bij Prestop en Omnitapps geloven we in laten zien, niet alleen vertellen. Daarom hebben we een korte video gemaakt die een voorproefje geeft van de wereld van interactiviteit met schermen. Deze video toont slechts een glimp van de ongelooflijke mogelijkheden die onze oplossingen bieden.

Persoonlijke demonstraties:

  • Tijdens je bezoek krijg je de kans om te interacteren met ons team van experts, die gepersonaliseerde demonstraties zullen geven die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en interesses. Of je nu geïnteresseerd bent in zakelijke oplossingen, educatieve toepassingen, of iets volledig unieks, we hebben het voor je.

Inspiratie:

  • Wij zijn ervan overtuigd dat de beste ideeën vaak ontstaan uit inspiratie. Door onze showroom te bezoeken, wordt je ondergedompeld in een wereld van creatieve mogelijkheden die nieuwe ideeën en richtingen kunnen aanwakkeren voor jouw projecten.

Kom langs en maak deel uit van de interactieve revolutie. Om je bezoek te plannen, kun je eenvoudig hier een online demo inplannen of een fysiek bezoek inplannen. Je kan ons ook bellen op 0499-367 607. We zijn gevestigd aan Ekkersrijt 4611, en onze deuren zijn geopend van 8:30 tot 17:00. We kunnen niet wachten om je te laten zien wat er mogelijk is met Omnitapps!

In de tussentijd kun je onze teaservideo hieronder bekijken. Het is slechts een voorproefje en een gedeelte van wat je te wachten staat in de Omnitapps Showroom.

Omnitapps showroom teaser

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak