RESELLERS GEZOCHT

Video: Cake, Bake & Love loves twee informatiezuilen met de heerlijkste bakspulletjes

Cake, Bake & Love is opgericht op 29 oktober 2011 door Esther Jonker-de Beer, vanuit haar liefde voor taarten en bakken. Manuelle Bamberg en vaste medewerker Daniëlle namen in januari 2013 het stokje over. Met veel plezier en expertise helpen ze klanten in de winkel en webshop met advies en materialen voor hun creaties. Het team organiseert ook kinderfeestjes en workshops, en verzendt bestellingen door heel Europa. Het enthousiaste Cake, Bake & Love team staat altijd klaar om te helpen bij het realiseren van heerlijke en prachtige baksels.

Om hun klanten bij te kunnen staan met extra informatie, hebben ze twee Prestop informatiezuilen neergezet waar hun webshop op draait.

Taartbakwinkel met digitale informatiezuil als hulp

Bij Cake, Bake & Love hebben ze heel veel producten. Maar hoe gebruik je sommige van de bakproducten, taartversieringen en andere benodigdheden? Om de verkopers te ondersteunen, kunnen klanten een product scannen bij een van de twee Evolution 24" portrait informatiezuilen met ingebouwde scanner. Op deze leuk bestickerde zuilen draait de webshop van Cake, Bake & Love via onze beveiligde browser SiteKiosk. Klanten kunnen zelf naar de zuil gaan en hun product scannen, waarna ze meer informatie op het scherm te zien krijgen, zoals de beschrijving, extra informatie en de prijs. Ook het personeel zelf kan tijdens een verkoopgesprek even zeggen "Laten we eens naar de zuil gaan om te kijken wat we er allemaal mee kunnen doen en wat erbij past". Zie het als een ondersteuning voor de verkopers die hun leven een stuk makkelijker maakt door deze interactiviteit met plaatjes, beschrijvingen en voorbeelden.

Bekijk hieronder een demo verzorgd door personeel van Cake, Bake & Love!

prestop cake bake en love informatiezuil filmpje

Gepersonaliseerde bestickering en webshop-weergave

We hebben de twee zuilen mooi bestickerd met de branding en uitstraling van Cake, Bake & Love. Het logo en wat leuke bak-printjes geven de zuil een speelse uitstraling, terwijl de pijl met tekst 'scan hier jouw prijs' ervoor zorgt dat gelijk duidelijk wordt wat bezoekers bij de zuil kunnen doen. De site staat beveiligd weergegeven op de zuil, dus bezoekers kunnen geen rare dingen doen. De stijl van de website is mooi behouden gebleven op de zuil en het eindresultaat is een mooie toevoeging voor Manuelle en Daniëlle!

Geïnteresseerd in informatiezuilen voor jouw winkel?

Bekijk de zuil en vraag een vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak