Videowall voor Schneider Electric bij Hannover Messe

Dinsdag 26 April 2016

Prestop installeert weer een videowall voor Schneider Electric, maar dan nu bij Hannover Messe. Voor Schneider Electric hebben we eerder diverse touch video Walls geïnstalleerd in Nederland. Daarnaast hebben we dit soort touch oplossingen ook geïnstalleerd in Parijs, Kopenhagen, Hong Kong en binnenkort gaan we er een plaatsen in Saoedi-Arabië.

Voor de installatie in Hannover Messe bestaat de wand uit zeven 65” ED Samsung videoschermen (ontspiegeld glas), in principe zijn het allemaal losse touchscreens met elk een IR touch frame met 6 touch punten die aan elkaar gekoppeld zijn. Het resultaat: een groot multi-touch screen!

Hannover Messe 2016 – Energy Management en Automatisering Redefined – is interessant als u op zoek bent naar innovatieve oplossingen waardoor het (toekomstige) leven meer verbonden, duurzaam, efficiënt, veilig en betrouwbaar wordt.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom