RESELLERS GEZOCHT

Vier lijnen Prestop zuilen nu live

Donderdag 10 November 2022

Vier lijnen kiosken

Prestop levert bestel-, informatie-, aanmeld-, scan-, en nog meer soorten zuilen voor zowel binnen, buiten en de industrie. We beperken ons niet tot één type model omdat we zien dat smaken en budgetten verschillen. Zo hebben we de Luminant, Eminent, Evolution en Slim Lijnen. Vier totaal verschillende lijnen, maar allemaal zo opgebouwd dat we gemakkelijk de monitoren kunnen vervangen mocht het nodig zijn na flink wat jaren.

Uiteraard kun je al onze modellen aanschouwen in ons Interactive Experience Center, en zijn ze te huren of testen. Bekijk de lijnen hieronder

Maak vandaag nog een afspraak.

Prestop Luminant bestelzuilen lijn

Luminant Line

Aantrekkelijk ontwerp beschikbaar in enkel, duo of drievoudige variant met de mogelijkheid om aan te passen aan je huisstijl. Onze optisch best te customizen zuilen! Slank, stijlvol en efficiënt: de nieuwste Luminant zuilen van Prestop. Verminder wachtrijen, promoot je marge producten en biedt je klant meer cross-selling mogelijkheden. De kiosk kan worden uitgerust met touch displays en betaalterminals aan beide zijden. Er is ook een semi-buitenversie beschikbaar! Er is zelfs een driezijdige versie. De nieuwste displaytechnologie wordt gebruikt voor een optimale beeldkwaliteit en kijkhoek. De Prestop PCAP touch-technologie zorgt voor een soepele ervaring en biedt tien gelijktijdige touchpoints. 

Bekijk de Luminant lijn

Prestop Eminent lijn

Eminent Line

Strakke vormgeving die opvalt in tal van omgevingen. Investeer in de toekomst met de Prestop kiosk. Dé oplossing voor een snelle, toegankelijke en gebruiksvriendelijke klantervaring. Verkoop uw producten digitaal met de Prestop bestelkiosk of toon informatie zoals uw website via SiteKiosk of een interactieve presentatie via Omnitapps. Het integreren van uw huisstijl en bewegwijzering op de informatiekiosk is mogelijk via meerdere opties. Het kiosk assortiment is beschikbaar van 19 tot 32 inch, met de mogelijkheid van signage schermen bovenop sommige modellen. De binnen- en buitentotems zijn open van 22 inch tot een indrukwekkende 85 inch!

Bekijk de Eminent bestelzuilen Lijn   Bekijk de Eminent informatiezuilen lijn

Prestop Evolution bestelzuilen lijn

Evolution Line

Verkrijgbaar in portrait, landscape, als balie model, staand model of wandmodel. Trek nog meer klanten aan met het nieuwe en moderne design. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw huisstijl en bewegwijzering op de informatiekiosk te integreren. Het kiosk assortiment is beschikbaar met een 22" en een 32" touch screen in portrait of landscape oriëntatie. Het scherm biedt Full HD resolutie met PCAP touch technologie en 10 gelijktijdige aanraakpunten.

Bekijk de Evolution Lijn

Prestop Slim bestelzuilen lijn

Slim Line

Bestelzuilen op stijlvolle dubbele statieven. Een slanke betaal, scan en aanmeldoplossing met chique look.

Bekijk de Slim Lijn

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak