Ben jij onze nieuwe collega?

Vingino Pick and Learn: de interactive denim bar

Donderdag 06 Januari 2022

Pick & Learn voor Vingino

Voor Vingino hebben Prestop en Omnivision een maatwerk oplossing gemaakt met Pick & Learn.

Vingino maakt streetwise jeans en kleding waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste denimstoffen en Italiaanse en vintage invloeden geven hun kleding een relaxte look, waar ouders en kids gek op zijn.

In een van de winkels van Vingino is een mooi 48.5" longstretched scherm geïnstalleerd. Deze heeft 16 sensoren met koortjes waaraan jeans hangen. Als een klant de spijkerbroek uit het rek haalt, zal er een video hierover op het langgerekte scherm verschijnen. Als er meerdere broeken tegelijkertijd uit het rek worden gehaald, zal alleen de eerste worden getoond.

Er zijn ook twee andere langgerekte schermen die in de grote schap aangeven welke broek de klant zojuist uit het rek heeft gehaald. De jeans zitten vast aan een kabeltje, dus ze kunnen maar op één plek worden teruggehangen.

 

 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over Pick & Learn, langgerekte (touch)screens of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het maatwerkformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding