Vlaams Tram- en Autobusmuseum uit Antwerpen kan niet wachten…….

Donderdag 02 Juli 2020

Het Vlaams Tram en Autobusmuseum uit Antwerpen kan niet wachten om bezoekers weer te ontvangen. Na de aanschaf van de Prestop Smart touchtafel en Omnitapps4 Composer software hebben zij zelf een mooie configuratie gemaakt.

Dus straks als het museum weer open gaat, iedereen erheen om in de tramloods Groenenhoek kennis te maken met het rijke verleden van het openbaar vervoer in Vlaanderen!

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchtafels, Omnitapps4 of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: info@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding