RESELLERS GEZOCHT

Voordelen van bestelzuilen voor Halal Slagerij Kaddour in Utrecht

Maandag 04 December 2023

Halal Slagerij Kaddour, een baken van traditionele smaken en hoogwaardige halal vleesproducten in Utrecht, heeft onlangs zijn service naar een hoger niveau getild met de installatie van twee Prestop Evolution balie self-service kiosks met prachtige LED-randen. Deze innovatieve toevoeging heeft niet alleen de efficiëntie van het bestelproces verbeterd, maar heeft ook bijgedragen aan een verfijnde winkelervaring voor hun gewaardeerde klanten.

Met de lancering van deze moderne bestelzuilen benadrukt Kaddour's Slagerij haar toewijding aan klantgemak en een verbeterde winkelervaring. De voordelen van de Prestop balie bestelzuilen zijn duidelijk merkbaar:

1. Efficiëntie verhoogd: Klanten kunnen nu snel en eenvoudig hun bestelling plaatsen, waardoor wachttijden tot het verleden behoren.

2. Zelfbediening en gemak: Een gebruiksvriendelijke interface van onze partner Jamezz stelt klanten in staat om op hun eigen tempo te bestellen, terwijl ze comfortabel de beschikbare selectie kunnen bekijken.

3. Verhoogde omzet: De bestelzuilen bieden upsell- en cross-sellingmogelijkheden, waardoor klanten worden aangemoedigd om extra items aan hun bestelling toe te voegen, wat resulteert in een hogere gemiddelde bestelwaarde.

halal slagerij self-service kiosk bestelzuil Prestop

Afhaalschermen voor efficiënte service

De toevoeging van afhaalschermen bij Kaddour's Halal Slagerij markeert een nieuw tijdperk van efficiënte service. Klanten kunnen nu hun bestellingen eenvoudig volgen en afhalen, wat zorgt voor een vlotte en gestroomlijnde ervaring. Deze innovatieve toevoeging biedt transparantie en gemak voor klanten die hun bestellingen snel en probleemloos willen afhalen, waardoor de algehele klanttevredenheid wordt verhoogd.

Kaddour's Halal Slagerij streeft ernaar om de algehele winkelervaring te verbeteren en klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen met deze geavanceerde bestelzuilen. Klanten kunnen nu genieten van de traditionele kwaliteit van hun halal vleesproducten met een modern tintje, waardoor hun bezoek aan de slagerij nog aangenamer wordt.

Geïnteresseerd in self-service kiosks voor jouw slagerij, poelerie of viswinkel?

Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvend een offerte aan   

 

bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak