VVV Zeeland gaat publiek interactief informeren

Maandag 22 Februari 2016

Het VVV-kantoor in Domburg wil haar bezoekers interactief gaan informeren. Hiervoor hebben ze gekozen om een Inspiratiepunt te creëren in samenwerking met Prestop. Er is o.a. een 47” raamtouch oplossing met PCAP folie geplaatst. Bezoekers kunnen via deze oplossing interactief zoeken naar informatie over Domburg, via de website. Door middel van SiteKiosk is deze website goed beveiligd.

Ook heeft Prestop een 42″ Philips monitor met PCAP touch ingebouwd in een tafel. Daarnaast koos VVV Zeeland voor een 65″ monitor, een 22″ touchscreen en een 46″ Philips monitor met infrarood touch frame. De meeste schermen zijn voorzien van Omnitapps Multitouch software. We zijn heel trots op het resultaat en we hopen dat deze interactieve ruimte een inspiratie is voor alle bezoekers.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding