VVV Zeeland gaat publiek interactief informeren

Maandag 22 Februari 2016

Het VVV-kantoor in Domburg wil haar bezoekers interactief gaan informeren. Hiervoor hebben ze gekozen om een Inspiratiepunt te creëren in samenwerking met Prestop. Er is o.a. een 47” raamtouch oplossing met PCAP folie geplaatst. Bezoekers kunnen via deze oplossing interactief zoeken naar informatie over Domburg, via de website. Door middel van SiteKiosk is deze website goed beveiligd.

Ook heeft Prestop een 42″ Philips monitor met PCAP touch ingebouwd in een tafel. Daarnaast koos VVV Zeeland voor een 65″ monitor, een 22″ touchscreen en een 46″ Philips monitor met infrarood touch frame. De meeste schermen zijn voorzien van Omnitapps Multitouch software. We zijn heel trots op het resultaat en we hopen dat deze interactieve ruimte een inspiratie is voor alle bezoekers.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom