RESELLERS GEZOCHT

VVV Zeeland kiest PresTop als huisleverancier van alle interactieve apparatuur in het kader van ZIDS

Woensdag 06 April 2016

Zeeuws Informatie Distributie Systeem (afgekort: ZIDS) is een verzameling van applicaties en informatiekanalen waarmee de recreatieondernemer informatie vanuit de database van VVV Zeeland effectief kan inzetten voor zowel eigen doeleinden als voor het beter informeren van haar gasten.

De informatie die via ZIDS wordt aangeboden bestaat uit vijf applicaties, namelijk:

Inspiratiescherm

Narrowcasting

Web-to-print

Widget plaza

Mobiel inspiratieplatform

Prestop levert de apparatuur voor de inspiratieschermen. Deze oplossingen zijn of 22” wandoplossingen (zoals vrij recentelijk geleverd aan een Hema filiaal) maar ook informatiezuilen. Een lokale Albert Hein franchiser heeft als eerste geïnvesteerd in een buitenzuil van Prestop. Deze vandaalbestendige zuil is uitgerust met een 46” PCAP touchscreen, verwarming en hydrostaat. Het scherm heeft een brightness van 2500 candela en is daardoor geschikt buiten. Uiteraard is de zuil gespoten in de kleuren van Albert Hein. De zuil staat opgesteld in de Ruiterplaatweg in Kampenland.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak