VVV Zeeland kiest PresTop als huisleverancier van alle interactieve apparatuur in het kader van ZIDS

Woensdag 06 April 2016

Zeeuws Informatie Distributie Systeem (afgekort: ZIDS) is een verzameling van applicaties en informatiekanalen waarmee de recreatieondernemer informatie vanuit de database van VVV Zeeland effectief kan inzetten voor zowel eigen doeleinden als voor het beter informeren van haar gasten.

De informatie die via ZIDS wordt aangeboden bestaat uit vijf applicaties, namelijk:

Inspiratiescherm

Narrowcasting

Web-to-print

Widget plaza

Mobiel inspiratieplatform

Prestop levert de apparatuur voor de inspiratieschermen. Deze oplossingen zijn of 22” wandoplossingen (zoals vrij recentelijk geleverd aan een Hema filiaal) maar ook informatiezuilen. Een lokale Albert Hein franchiser heeft als eerste geïnvesteerd in een buitenzuil van Prestop. Deze vandaalbestendige zuil is uitgerust met een 46” PCAP touchscreen, verwarming en hydrostaat. Het scherm heeft een brightness van 2500 candela en is daardoor geschikt buiten. Uiteraard is de zuil gespoten in de kleuren van Albert Hein. De zuil staat opgesteld in de Ruiterplaatweg in Kampenland.

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in