RESELLERS GEZOCHT

Weer 10 touchscreens voor OK's ziekenhuizen

Dinsdag 02 Juni 2020

IJsselland Ziekenhuis

Het ziekenhuis ondergaat een verbouwing en renovatie. We hebben de afgelopen week 7 stuks inbouw-oplossingen geïnstalleerd. In de behuizing, die flushed geïntegreerd zit in de wand, zit een 49" monitor. De voorkant bestaan uit gehard glas met PCAP touchtechniek.

Rijnstate Ziekenhuis

Ook dit ziekenhuis is al een tijdje flink aan het verbouwen. In deze fase hebben we 3 OK's voorzien van 65" inbouw touchscreen oplossingen. Afgelopen jaar hebben we al 6 van deze schermen geïnstalleerd in dit ziekenhuis en er volgen er later nog een keer 3. In de behuizing, die flushed geïntegreerd zit in de wand, zit een 65" monitor. De voorkant bestaat volledig uit gehard glas met PCAP touch techniek.

Meer informatie

Wil je meer informatie over OK-schermen, touchscreens of interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak