RESELLERS GEZOCHT

Wegens succes herhalen we de interactieve themadagen

Donderdag 28 April 2022

Bezoek ons vernieuwde experience center

Prestop heeft het grootste interactieve experience center van Europa. Recentelijk hebben we het experience center vernieuwd en hebben we op 19 en 21 april de deuren geopend voor de interactieve themadagen. Deze dagen waren een succes! Daarom gaan we ze herhalen, op 17 en 19 mei. Op deze dagen demonstreren we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software, multitouch en bestellen. Ook zal de Rabobank vertegenwoordigd zijn om je kennis te laten maken met Omnikassa. Bekijk hier de brochure.

Kom je ons bezoeken?

We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. Wil je ook een lekker broodje voor de lunch? Laat het ons dan even weten, dan krijg je 50% korting. Schrijf je hier in en we zien je graag op 17 of 19 mei.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak