RESELLERS GEZOCHT

Welkoop kiest voor bestelzuilen van Prestop

Donderdag 27 Juni 2019

Welkoop is één van de specialisten voor alles op het gebied van tuin en dier. Het assortiment sluit naadloos aan bij alles wat klanten hiervoor nodig hebben.

Welkoop gaat in al haar winkels een bestelzuil plaatsen. In totaal 150 bestelzuilen! De doelstelling is om een volledig omnichannel retailer te zijn. Door de toevoeging van de kiosk aan het winkelconcept is Welkoop in staat om breder assortiment aan te bieden aan haar klanten. Middels een speciale SiteKiosk configuratie kunnen klanten barcodes van artikelen scannen via de bestelzuil, zo komt direct de juiste productpagina op het touchscreen in beeld. Doordat er een koppeling is gemaakt met het kassasysteem van Welkoop kunnen de klanten in de winkel betalen aan de kassa.

Uitrol van Welkoop bestelzuilen door Prestop

In de komende weken worden alle 150 winkels voorzien van de Welkoop bestelzuil. Deze worden door de technische dienst van Prestop afgeleverd, geïnstalleerd en gebruiksklaar afgeleverd.

Welkoop groeit naar volledig omnichannel retailer met bestelzuilen.

“Welkoop breidt met de introductie van bestelzuil van Prestop de winkelvloer met ruim 50% uit. Deze virtuele uitbreiding van onze winkels is een belangrijke stap in de groei naar het worden van een volledig omnichannel retailer. Daarnaast biedt de door Prestop opgeleverde software-oplossing een hoop flexibiliteit waardoor de zuil de komende jaren makkelijk mee kan groeien met onze ambities.”

Jasper Kusters - Format Manager Online/Product Owner bij Welkoop

Meer informatie

Meer informatie over de geleverde software oplossing: lees hier.
Wil je meer informatie over bestelzuilen, self-service kiosken of interactieve informatiepunten? 
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak