RESELLERS GEZOCHT

Wij presenteren onze nieuwste producten en oplossingen op de Webwinkel Vakdagen

Donderdag 23 Juni 2022

Zien we jou op hét ontmoetingsplatform voor de e-commerce branche?

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Op 29 en 30 juni vindt alweer de 15e editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het wordt opnieuw een editie boordevol sprekers, relevante thema's en exposanten over de hele breedte van de digital commerce. De WWVD reiken jou de kennis, inspiratie en externe expertise aan om het resultaat uit jouw digitale kanalen te maximaliseren. Bezoek de beurs gratis en ontvang een effectief, actueel en relevant overzicht van het hele e-commercelandschap.

Prestop is natuurlijk aanwezig

Op dit mooie evenement mag Prestop natuurlijk niet ontbreken. Wij weten namelijk als geen ander wat het huidige personeelstekort betekent voor jouw onderneming en hoe je door het inzetten van bestel- en informatiezuilen de druk op je medewerkers kunt verlichten. Ook hebben we op het gebied van productontwikkeling niet stil gezeten en tonen we vol trots op onze stand de nieuwste producten en oplossingen.

Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en de mogelijkheden die wij bieden voor jouw organisatie? Kom dan op 29 en 30 juni naar stand 1 & 2 en we brengen je helemaal op de hoogte.

Woon je onze presentatie bij?

Samen met Anthony Moonen van Prenatal en Lars Baas van Adyen geven wij een presentatie op donderdag 30 juni over de bijdrage van bestelzuilen aan het gedrag van de winkelmedewerkers, omzet en klanttevredenheid. 

 

 Meld je gratis aan voor de wwvd

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak