Ben jij onze nieuwe collega?

Window Touch en kiosks voor Catena Distribution in Duitsland

Dinsdag 04 Januari 2022

Digitale etalage en informatiezuil

Prestop heeft in Berlijn en München digitale etalages en informatiezuilen geleverd voor Catena Distribution. Catena Distribution is een wereldwijde distributeur van erotische artikelen. Catena heeft een uitgebreid assortiment voor zowel hem als haar. In een winkel in München en eentje in Berlijn heeft Prestop een Window Touch Digitale Etalage en een informatiezuil geplaatst die, via SiteKiosk, beschermd de website van Catena laten zien. Hierdoor kunnen klanten binnen én buiten het aanbod inzien. 

Verkopers van de winkel kunnen ook de zuil gebruiken om klanten verdere uitleg te geven, bijv. over andere opties, kleuren, etc. 

De digitale etalage buiten zorgt ervoor dat tijdens en vooral ná openingsuren, voorbijgangers hetzelfde kunnen doen als op de informatiezuilen. Een van de raamtouchscreens heeft een high brightness display en de andere een 700 nits display voor perfecte verlichting in hun omgevingen. 

 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over digitale etalages, informatiezuilen, SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding