RESELLERS GEZOCHT

Wok to Go met de order kiosk to show

Wok To Go betekent Aziatisch fastfood in een nieuw jasje. De gerechten, bekend als Wokki™, worden rechtstreeks vanuit de wok vers bereid en geserveerd in een handige Amerikaanse stijl take-away box. Wokken staat voor gezond én smakelijk genieten. Tijdens het wokken worden maaltijden op hoog vuur klaargemaakt. Dankzij de korte bereidingstijd blijven de vitamines en mineralen van de ingrediënten behouden, wat de kwaliteit ten goede komt.

Prestop heeft al voor meerdere vestigingen Luminant en Evolution baliemodellen mogen installeren, zoals in Utrecht en Amsterdam. De nieuwste Wok to Go met Prestop bestelzuilen bevindt zich in Zwolle. Lees meer hieronder!

Bestelzuil vervangt oude kassasysteem

Wok to Go Zwolle heeft sinds kort twee mooie baliemodellen op hun counter staan. De twee Evolution counter bestelzuilen vervangen het oude kassasysteem waar altijd iemand achter moest staan om bestellingen op te nemen. De zuilen hebben een LED rand om bij de branding van het restaurant te passen, en hebben een ingebouwde printer en scanner voor coupons. Daarnaast is de pinterminal vast aan de zuil gebouwd, zodat er één vaste, compacte unit is. Met deze oplossing kunnen bezoekers via de bestelsoftware en betalingssysteem van onze partner Eatcard gemakkelijk en snel hun bestelling plaatsen en afrekenen. 

Oproep-systeem zorgt voor relaxed wachten

Wat Wok to Go als goede extra heeft, is het oproep-systeem (buzzers). Hierdoor kunnen klanten aan hun tafeltje wachten en kunnen ze gerust zijn dat ze hun eten niet missen. 

Wok to Go bestelzuilen balie Prestop

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak