RESELLERS GEZOCHT

Woon jij onze presentatie bij tijdens de Webwinkel Vakdagen?

Maandag 27 Juni 2022

Ontdek de meerwaarde van bestelzuilen

Op donderdag 30 juni tijdens de Webwinkelvakdagen geeft Alexander Aelberts, CEO van Prestop, samen met Anthony Moonen van Prenatal en Lars Baas van Adyen een presentatie over de meerwaarde van bestelzuilen. Ze zullen het gaan hebben wat een bestelzuil bijdraagt aan het gedrag van de winkelmedewekers, aan de omzet en aan de klanttevredenheid. 

“Het kantoor heeft weer wat bedacht…” “we moeten klanten naar de bestelzuil begeleiden, wat staan wij hier nog te doen… “ reacties tussen winkelmedewerkers onderling wanneer een bestelzuil geplaatst wordt.

In deze fase (wanneer men vooraf niet is goed geïnformeerd over het hoe en wat en waarom) is de bestelzuil gedoemd te mislukken. Dus hoe ga je deze emoties wegnemen? 

Hoe ga je als bedrijf om met deze weerstand? Anthony Moonen vertelt wat het heeft  in gehouden om deze emoties en weerstand om te zetten in het omarmen van de bestelzuil door de winkelmedewerkers en wat het aan extra omzet oplevert. Ook vertelt hij wat het inhoudt inzake aanpassingen binnen je winkel en omgang met de klanten.

Adyen zal kort vertellen wat voor inzichten het Prenatal heeft opgeleverd in omzet via de bestelzuil en hoe eenvoudig het was om de bestelzuilen van Prestop ook te implementeren bij de vestigingen van Prenatal Italië.

Alexander zal kort vertellen hoe ze ervoor hebben gezorgd dat Prenatal geheel ontzorgd is hoe veiligheid kon worden gegarandeerd.

Wil je de presentatie bijwonen?

Schrijf je dan gratis in voor de Webwinkelvakdagen op 29 en 30 juni in Jaarbeurs Utrecht.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak