RESELLERS GEZOCHT

WPS Parking Solutions en Prestop bundelen krachten voor premium papierloze parkeerervaring

21 september, Eindhoven | Prestop, de grootste fabrikant binnen de Benelux van touchscreens, touchtafels, bestelzuilen en informatiezuilen, levert high-end indoor betaalzuilen aan de specialist in innovatieve cloud-based parkeermanagement oplossingen, WPS Parking Solutions. De samenwerking combineert de expertise van beide partijen, wat resulteert in een premium papierloze parkeerervaring.

 

WPS Platform en Prestop

Afgelopen maart werd WPS de eerste leverancier van parkeeroplossingen die een hardware interoperabele aanpak omarmt door de nieuwe standaard in parkeren te introduceren: open en adaptief.

Het WPS Parking Platform verbindt de parkeerders van vandaag met de mobiliteitsdiensten en -oplossingen van morgen. De kern van dit Platform is het parkeermanagementsysteem - ParkID. Deze cloud-based oplossing is eenvoudig in gebruik en altijd up-to-date. Het wordt aangevuld door de WPS Marketplace, waar nieuwe en innovatieve toepassingen van een toenemend aantal partners worden aangeboden die snel en eenvoudig kunnen worden ingezet.

Het krachtige WPS platform is hardware interoperabel en draait zowel op WPS ParkAdvance apparatuur als op installaties van derden. Hiermee is Prestop de eerste hardwarefabrikant van derden die gecertificeerd is voor ParkID en toegevoegd aan de WPS Marketplace.

Dries Calcoen, Global Product Marketing & Partnership Manager bij WPS: ''De samenwerking met Prestop is erg belangrijk voor ons omdat het de start markeert van het aansluiten van hardware van derden via het WPS Platform. Door ons product portfolio uit te breiden met premium betaalzuil oplossingen biedt het onze klanten een passende oplossing voor elke situatie.''

Prestop Powered by WPS

Als gecertificeerd ParkID partner heeft Prestop vier van haar high-volume indoor betaalzuilen geselecteerd voor de parkeermarkt. Met vrijstaande modellen, een wandmodel en een baliemodel heeft Prestop een oplossing voor elke receptie, winkelcentrum of hotellobby.

WPS en Prestop hebben deze modellen samen gecertificeerd, zodat de aanraaktechnologie en de betaalapparatuur feilloos werken binnen het WPS-platform. Prestop voldeed ruimschoots aan de eisen voor bouwkwaliteit, reparatiegemak en beschikbaarheid van reserveonderdelen. De modellen dragen het merk ‘Prestop Powered by WPS’ en kunnen afzonderlijk worden besteld via elke WPS Business Unit.

Alexander, CEO Prestop B.V.: “We zijn trots dat WPS ons heeft geselecteerd als hun partner voor het ontwerp en productie van de WPS-zuilen wereldwijd. Juist het brede assortiment, de bij Prestop aanwezige IT-kennis en verkoopondersteuning hebben doorslag gegeven om Prestop direct wereldwijd toeleverancier te maken.”

Prestop eminent betaalkiosk WPS
Prestop balie betaalkiosk evolution led WPS
Prestop wand betaalkiosk luminant WPS
Prestop dubbelzijdige betaalkiosk luminant WPS

Een betaalzuiloplossing voor elke situatie


Prestop Powered by WPS heeft een zuiloplossing voor elke binnensituatie. Of men nu op zoek is naar een oplossing voor een drukbezochte parkeerlocatie, een gemakkelijk te verplaatsen oplossing, een oplossing voor wandmontage of gewoon een compact baliemodel. In lijn met de steeds groeiende behoefte aan een papierloze ervaring, zijn de Prestop Powered by WPS zuilen geschikt voor een veelheid aan betaalterminals, zoals de IM30 of Valina betaalterminals.

Ervaar de oplossingen

Geïnteresseerd in het ontmoeten van de fabrikanten en de vier Powered by Prestop oplossingen te ervaren? De accountmanagers van WPS nemen graag alle mogelijkheden door en het geven van een persoonlijke demo, via een fysieke afspraak of conference call behoort tot de mogelijkheden. WPS laat geïnteresseerden graag met een nieuw tijdperk in papierloos parkeren kennismaken.

Om de oplossingen tastbaarder te maken en de beleving te vergroten, zijn geïnteresseerden ook welkom in het Interactive Experience Centre van Prestop. Het Prestop Experience Centre is gevestigd op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel en is het grootste interactieve centrum van Europa waar alle vier de oplossingen te zien zijn.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak