RESELLERS GEZOCHT

YoYo Fresh Tea Bar opent trendy locatie met drie balie bestelzuilen

Maandag 17 Juli 2023

YoYo! Fresh Tea Bar werd in maart 2012 opgericht door een gepassioneerd team met de visie om het gezamenlijk genieten van een drankje in Nederland te veranderen.

Het is sindsdien hun missie geworden om eenieder kennis te laten maken met datzelfde onvergetelijke moment van thee drinken.

Om het bestellen van de thee makkelijker en sneller te maken, hebben ze drie self-service zuilen geplaatst bij de opening van hun nieuwe vestiging in Hoog Catharijne.

YoYo Fresh Tea Bar met drie balie bestelzuilen

Om het bestelproces te versnellen en ervoor te zorgen dat iedereen zich op het voorbereiden van het eten kan concentreren, beschikken ze gelijk vanaf de opening over drie 22" Desk Evolution LED-bestelzuilen. Ze hebben een bonnetjesprinter en een coupon scanner zodat klanten mee kunnen doen aan acties en eventuele punten kunnen gaan sparen. De bestelsoftware van onze partner Eatcard draait op de zuilen, wat zorgt voor een goede match met de rest van de totaaloplossing.

Achter het rolluik tijdens sluitingstijden

Speciaal voor YoYo hebben we de pinhouders iets naar achter gemonteerd, zodat de zuilen precies passen achter het rolluik wanneer de tent dicht gaat. Dit soort aanpassingen kunnen we gemakkelijk doen, aangezien Prestop zelf de producten ontwerpt en produceert. We hebben technische tekenaars die zowel standaardproducten kunnen aanpassen, als geheel nieuwe producten kunnen tekenen naar wens.

YoYo Fresh Tea Bar bestelzuilen Utrecht Hoog Catharijne Prestop

LED verlichting rond het scherm

Om de aandacht te trekken en om beter te passen bij de branding van YoYo, hebben ze gekozen voor het 22" scherm met ene LED rand eromheen. Deze zit geïntegreerd en is in te stellen in verschillende kleuren en patronen. Het zachte roze komt mooi naar voren en de kleur van de zuilen zelf past perfect met de marmeren balie waar ze op staan.

Geïnteresseerd in bestelzuilen voor jouw Tea Bar, QSR of hippe afhaaltent?

Bekijk de zuil en vraag een vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak