RESELLERS GEZOCHT

Zelfscankassa oplossingen nu beschikbaar

Woensdag 31 Maart 2021

Prestop heeft sinds kort nieuwe producten in het aangebod, baliemodellen voor zelfscankassa's. Zowel met rechte hoeken (Eminent) als ronde hoeken (Evolution), beschikbaar in 24" met als optie een module voor aan de zijkant voor bijvoorbeeld:

  • barcode scanner
  • thermische bon printer
  • pin terminal houder

Voortbouwend op onze expertise in bestelzuilen zijn onze zelfscankassa's doordacht vormgegeven, zodat de pinterminal, barcodescanner en bonprinter eenvoudig bereikbaar zijn voor service.

We kunnen de zelfscankassa's geheel in uw eigen stijl voorzien, waarbij we graag helpen met het vormgeven hiervan, zowel qua bestickering als interactieve content.

Prestop loopt voorop met de ontwikkelingen van zelfscankassa's. We werken daarvoor nauw samen met partners als Adyen, CCV, Worldline, Payconiq, Pay.nl en ABN AMRO Tikkie. Hierdoor bieden we ook contactloze betaalmogelijkheden, zoals betaling met QR-code, Paybylink, Tikkie en Payconiq.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak