RESELLERS GEZOCHT

Zorgwerk recruteert op leuke, interactieve wijze op het V&V Festival Zwolle

Zorgwerk is een platform dat zorgmedewerkers ondersteunt bij het ontdekken van hoogwaardige diensten en opdrachten. Als uitzendmedewerker, zzp'er of interim manager in de zorg kan je aan de slag via Zorgwerk. 

Om bezoekers van het Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&V) Festival te overtuigen om via Zorgwerk te melden, heeft het platform twee informatiezuilen bij Prestop gehuurd. Lees meer erover hieronder!

Bekijk ons aanbod huurzuilen hier

Werf flexpersoneel via infozuilen

Zorgwerk had een indrukwekkende stand op het V&V Festival met twee gehuurde Prestop infokiosken. Deze kiosken toonden hun speciale beurspagina die 'Werken via Zorgwerk' promootte via onze beveiligde browser SiteKiosk. Ook was er een QR-code te zien waarmee bezoekers direct de Zorgwerk app konden downloaden en lid konden worden van het platform voor zorgmedewerkers. Bovendien was er een knop beschikbaar waarmee bezoekers zich direct bij Zorgwerk konden registreren. Al met al was het een geweldige manier om een boodschap en een duidelijke call-to-action te communiceren via interactieve kiosken. 

Prestop deed vooraf alles instellen, waardoor onze installateur alleen maar de stroom en het internet hoefde aan te sluiten. De zuilen startten automatisch op en sluitten automatisch af, dus de klant werd volledig ontzorgd.

Informatiezuil voor Zorgwerk met SiteKiosk

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak