RESELLERS GEZOCHT

Totem Eminent 22" P

Buitenzuil met portrait touchscreen. High Brightness display voor optimale leesbaarheid onder alle weersomstandigheden.

Offerte- of infoaanvraag

Downloads

Productbeschrijving

Buitenzuil voor aanmelden? Bekijk de buitenzuil portrait 22".

Op zoek naar manieren bezoekers zich buiten te registreren? De buitenzuil portrait 22” is uitgerust met een intelligent koel- en verwarmingssysteem en goed beschermd voor de meeste weersomstandigheden van -20° tot +40° C. Het 22” display met gehard glas en kan worden uitgerust met een optioneel touchscreen met 10 gelijktijdige touchpunten.

Kenmerken:

  • Weerbestendig design voor buitengebruik
  • High brightness display
  • Intelligent koel- en verwarmingssysteem
  • Vandalismebestendig
  • Gemakkelijke toegang voor onderhoud

Gerelateerde producten

Totem Eminent 22" L Intercom

Totem Eminent 22" L Intercom

Buitenzuil met landscape touchscreen en intercom. High Brightness display voor optimale leesbaarheid onder alle weersomstandigheden. Uitbreidbaar met bijvoorbeeld RFID reader, scanner, printer en meer.

Meer informatie
Outdoor Totem Eminent 22" L Cap

Outdoor Totem Eminent 22" L Cap

Buitenzuil met landscape touchscreen. High Brightness display voor optimale leesbaarheid onder alle weersomstandigheden. Ook verkrijgbaar als bestelzuil en zonder touch functionaliteit.

Meer informatie
Outdoor Totem Eminent 22" L

Outdoor Totem Eminent 22" L

Buitenzuil met landscape touchscreen. High Brightness display voor optimale leesbaarheid onder alle weersomstandigheden. Ook verkrijgbaar zonder touch functionaliteit.

Meer informatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak