RESELLERS GEZOCHT

Anti static cleaner spray (250 ml) | Hygiënische alcohol spray 70% (250 ml)

Twee vloeibare middelen op basis van Alcohol ethanol en oppervlakte-actieve stoffen met antistatische werking voor hygiënische doeleinden.

€19,50 excl. btw

Productbeschrijving

De Prestop producten moeten natuurlijk wel ontsmet worden. Prestop gebruikt al jaren in haar productieproces alcohol en een specifiek product voor touchscreens om deze schoon te maken. Prestop produceert namelijk zelf touchscreens waarvoor het zelfs een cleanroom heeft ingericht.

Op verzoek van vele klanten hebben we onze voorraad omgezet in kleinverpakking alcohol spray en anti static cleaner.

Deze producten bieden we aan tegen een minimale marge. Met deze marge financieren we zo de producten die weggeven worden bij de bruikleen Prestop producten.

Bekijk Saam voor meer informatie over onze videobel oplossingen voor zorgcentra.

 

Bij uitstek geschikt voor het grondig reinigen en ontsmetten van gladde en glimmende oppervlakken van informatiezuilen, touchscreens, pinautomaten etc., maar ook gelakt staal, hout en deuren.

Droogt snel en streeploos op.

De sprays worden geleverd inclusief stevige kwaliteit microfiber doek blauw & roze (220/230, mix van polyester en polyamide).

 

Inhoud:

1x Anti static cleaner spray (250 ml)

1x Hygiënische alcohol spray 70% (250 ml)

1x Roze Microvezeldoek

1x Blauwe Microvezeldoek

Gerelateerde producten

Prestop bundel WV 6 Premium

Prestop bundel WV 6 Premium

Schone schermen in een handomdraai: met de vibrerende Window Vac KV 4 inclusief elektrische alcoholvoorziening en vibratie maak je het vuil eerst los en daarna zuig je met de Window Vac WV 6 het vuile water af. Inclusief 5 liter alcohol voor de KV 4.

Meer informatie
Prestop bundel WVP 10 Premium

Prestop bundel WVP 10 Premium

De WVP 10 zorgt voor een perfect resultaat zonder strepen, is comfortabel in de hand te houden. Samen met de KV 4 en 5 liter alcohol heb je het beste van het beste voor het schoonmaken van gladde oppervlakten.

Meer informatie
Infinity multitouch tafel

Infinity multitouch tafel

Onze videowall schermen zijn uitermate goed geschikt om te gebruiken als touchtafel schermen. Door de dunne bezel lijken de schermen vrijwel naadloos.

Meer informatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak