RESELLERS GEZOCHT

Digitale etalage schermen

De digitale etalage schermen worden veelal verwerkt in een meubel/behuizing zodat deze passen in het winkelinterieur en/of de huisstijl. In de achterzijde worden ook vaak narrowcasting schermen gebouwd.

Offerte- of infoaanvraag

Productbeschrijving

Gerelateerde producten

Interactieve raam / glaswand

Interactieve raam / glaswand

Bij de interactive shopping windows/interactieve etalage schermen is de ruit interactief gemaakt door touchfolie, de techniek van AIRxTOUCH of glass touch van Pqlabs. Zo kun je 24/7 informatie blijven verstrekken.

Meer informatie
Digitale etalage poster / abri totems

Digitale etalage poster / abri totems

De digitale etalage poster, ook wel abri totems genoemd, kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden uitgevoerd en worden meestal voorzien van een high brightness scherm (afhankelijk van waar de zuil geplaatst wordt).

Meer informatie
Kiosk Slim 22" P LED

Kiosk Slim 22" P LED

Check onze gestroomlijnde zuil met een 22" touchscreen en een opvallende LED-rand voor de perfecte, altijd toegankelijke en klantvriendelijke aanmeld-ervaring!

Meer informatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak