RESELLERS GEZOCHT

Consultancy

Vragen over toepassingen, applicaties of apparatuur? Wij geven je graag advies over de mogelijkheden.

Offerte- of infoaanvraag

Productbeschrijving

Gerelateerde producten

Monitor behuizingen

Monitor behuizingen

Wanneer een monitor extra bescherming kan gebruiken, bijvoorbeeld in publieke ruimten, dan kan deze beschermd worden met een bestendige monitor behuizing. Ook de industrie  maakt veel gebruik van deze behuizingen, vanwege het waterdichte en stofvrije karakter. Ook de monitor behuizingen kunnen als maatwerk worden geleverd.

Meer informatie
Self ordering kiosk

Self ordering kiosk

In showrooms, bedrijfsrestaurants, pompstations en ook in winkels worden self ordering kiosks steeds meer toegepast. Uit te breiden met pin, scanner, printer en signage scherm.

Meer informatie
Quiz

Quiz

Met een interactieve quiz zorg je voor een leuke activatie, op elke plaats. Laat de gebruiker zijn of haar kennis testen over een bepaald onderwerp. Een quiz kan gemaakt worden met eigen vragen en content, zoals foto's, video's en geluidsfragmenten.

Meer informatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak