RESELLERS GEZOCHT

(Touch) Displays > 32” LFD touch monitoren

De LFD touch displays van Prestop zijn geliefd bij interieurontwerpers. Deze IR en Pcap groot formaat touchscreens kunnen namelijk naadloos in ieder interieurelement worden toegepast, in dezelfde kleur, zonder knoppen of schakelaars, waardoor ze onderdeel worden van de 'brand experience'. Niet voor niets doen bedrijven als Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Karwei daarom zaken met Prestop.

Offerte- of infoaanvraag

Productbeschrijving

Gerelateerde producten

Taxi bestelzuil

Taxi bestelzuil

Met de taxi bestelzuil ontlast je het personeel achter de balie, verkort je wachttijden en zorg je ervoor dat de reiziger direct in contact komt met een betrouwbare taxicentrale.

Meer informatie
Contactloze scan zuil

Contactloze scan zuil

Al meer dan 8 jaar is Prestop de leverancier van vele interactieve toepassingen voor Heineken Experience. Zo kan je niet alleen flesje bier met je eigen label bestellen bij de Bottle Your Own maar ook in de lobby tickets bestellen via de ticket bestelzuil.

Uitgerust met twee Full HD displays in portrait en barcodescanner. Als de bezoeker de ticket scant, dan ziet zowel de bezoeker als het personeel of de ticket geldig is en voor hoeveel personen. Geheel contactloos.

Meer informatie
Selfservice informatiepunt

Selfservice informatiepunt

Een selfservice informatiepunt kan in een openbare ruimte worden ingezet van een luchthaven, lobby of ontvangsthal, ook als aanmeldzuil. Uitbreidbaar met barcode scanner, microfoon, speakers, webcam of videochat. Prestop adviseert graag passende apparatuur en software.

Meer informatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak