RESELLERS GEZOCHT

(Touch) Displays > 32” LFD touch monitoren

De LFD touch displays van Prestop zijn geliefd bij interieurontwerpers. Deze IR en Pcap groot formaat touchscreens kunnen namelijk naadloos in ieder interieurelement worden toegepast, in dezelfde kleur, zonder knoppen of schakelaars, waardoor ze onderdeel worden van de 'brand experience'. Niet voor niets doen bedrijven als Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Karwei daarom zaken met Prestop.

Offerte- of infoaanvraag

Productbeschrijving

Gerelateerde producten

Bar / club inspiratie spiegel

Bar / club inspiratie spiegel

De gast kan de interactieve spiegel gebruiken waarvoor spiegels zijn bedoeld maar kan ook bijvoorbeeld het laatste eventnieuws en info over afwijkende openingstijden bekijken.

Meer informatie
Ontwerp

Ontwerp

Op zoek naar een unieke interactieve oplossing? We maken graag een ontwerp dat voldoet aan alle eisen.

Meer informatie
OV informatiezuil

OV informatiezuil

Toon reisinformatie aan reizigers op de OV informatiezuil. De zuilen zijn uitgerust met een high brightness display met een lichtsensor welke zorgt dat de helderheid automatisch wordt geregeld.

Meer informatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak