RESELLERS GEZOCHT

Touch Table Eminent 55" 4K

Vaste tafel met 55" display, Ultra HD resolutie. Behuizing geschikt voor performance PC. Bovenzijde van 6 mm gehard glas met ronde hoeken. Eenvoudig verplaatsbaar door de optionele wielen.

Offerte- of infoaanvraag

Downloads

Productbeschrijving

Presenteer, informeer en werk samen op de touchtafel. Deze biedt met het 55" 4K PCAP-touchscreen interactieve visuele presentaties in elke elke omgeving. Betrek iedereen bij een project in de bestuurskamer, in een showroom of tijdens een event. De professionele 55" 4K monitor zorgt voor visuele presentaties en de PCAP-touchtechnologie biedt een nauwkeurige multitouch-functionaliteit met een uniek en soepel voelend oppervlak. Ook is er aan een gesloten ruimte gedacht om een pc in te huisvesten. Wielen zijn optioneel, maar wel handig als je de tafel regelmatig wilt verplaatsen. 

  • 55” 4K Ultra HD QLED display
  • Brightness: 450 cd/m2
  • PCAP touchtechnologie
  • PT-TABLE-EM55-4K

Gerelateerde producten

High-Low Touch Table Eminent 55" 4K

High-Low Touch Table Eminent 55" 4K

In hoogte verstelbaar met 55” display, Ultra HD resolutie. Behuizing geschikt voor performance PC. Eenvoudig verplaatsbaar door de optionele wielen.

Meer informatie
Touch Table Eminent 55" 4K X

Touch Table Eminent 55" 4K X

Multi touch tafel met modern design en slanke behuizing voor mini PC. Uitgerust met 55" display, Ultra HD resolutie. 

Meer informatie
Lobby Touch Table Eminent 55" XL

Lobby Touch Table Eminent 55" XL

De 55" Lobby Tafel is ontworpen voor je wachtkamer, showroom of koffiehoek. Deze variant staat op hoge poten. De tafel is bij uitstek geschikt om de klant te betrekken bij je bedrijf, instelling of producten. 

Meer informatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak