RESELLERS GEZOCHT

Custom buitenzuilen

Naast de standaard buitenzuilen die vaak worden ingezet als toeristische informatiezuilen, ontwerpt en produceert Prestop ook zuilen voor allerlei andere toepassingen. Het materiaal waarvan deze zuilen worden gemaakt kan RVS, Corten staal of staal zijn.

Rabobank gereserveerde parkeerplekken

In opdracht van een partner ontwikkelde, produceerde en installeerde Prestop drie buitenzuilen waarmee Rabobank haar gasten al buiten op de parkeerplaats kan verwelkomen. Ook kunnen deze zuilen verwijzen naar een gereserveerde parkeerplek. Via een door Omnivision ontwikkelde applicatie kunnen medewerkers van de Rabobank via een agendafunctie een parkeerplek reserveren, het kenteken invoeren, de naam van de bezoeker en eventueel ook het logo van de klant. Deze gegevens verschijnen op één van de high brightness zuilen die Prestop op de vooraf geleverd betonvoeten heeft geïnstalleerd.


Uiteraard zijn de zuilen waterdicht en werken binnen een temperatuurrange van -20 °C tot +50 °C vanwege het ingebouwde verwarmingselement, hydrostaat en de thermostaat die aansturing van het verwarmingselement en de twee ventilatoren regelt.

Cortenstaal

Cortenstaal is een staalsoort dat gekenmerkt wordt door de bruine roestkleur. Deze staalsoort biedt een goede weerstand tegen corrosie. In 1933 werd door de United States Steel Corporation het materiaal CorTen® op de markt gebracht. De naam CorTen is afgeleid van corrosion resistance en tensile strength. Met andere woorden, cortenstaal heeft goede weerstand tegen (atmosferische) corrosie en een redelijk hoge sterkte. Prestop gebruikt CorTen veelal in zuilen die zijn opgesteld in buitengebieden.

Zoals de informatiezuil die is geplaatst op het voormalige landingsveld (Plein Amerika) van gevechtsvliegtuigen in de Tweede Wereldoorlog. Het is de exacte locatie in Gemeente Groesbeek waar ruim 72 jaar geleden honderden Amerikaanse gliders Operatie Market Garden inluidden. Met de zuil wordt er informatie gegeven aan bezoekers over deze periode en de bijzondere gebeurtenissen op de desbetreffende plek.

 

Custom buitenzuil Cortenstaal
Cortenstaal buitenzuil

Heb je interesse in maatwerk buitenzuilen?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak