RESELLERS GEZOCHT

In hoogte verstelbare en kantelbare touchtafels

Prestop levert haar touchtafels wereldwijd. Om te zorgen dat de hoogte van het “blad” kan worden afgestemd op de gebruikers, te zorgen dat een touch tafel door een deuropening kan of in een lift kan worden geplaatst is al in 2014 de eerste in hoogte verstelbare en kantelbare touchtafel ontwikkeld. Doelstelling was en is nog steeds om niet alleen een veilige tafel te maken maar ook te zorgen dat het “blad” stabiel is op moment gebruikers erop gaan leunen. Deze ontwikkeling heeft geresulteerd in een standaard product dat je aantreft onder producten.

touchtafels
touchtafels
touchtafels
Smart tafel video

Smart tafel video

 

Flightcase touchtafels

Voor met name de Amerikaanse markt levert Prestop op maat gemaakte touchtafels verwerkt in een flightcase. Uniek is dat de deksel van de flightcase kan worden omgebouwd tot een desk welke de klant op haar stand kan plaatsen. Door deze opstelling kan de klant direct na afloop van de beurs de gehele touchtafel van de stand afrollen! Meer informatie over het standaard product tref je aan onder deze link

Flightcase touchtafels
Flightcase touchtafels
Flightcase touchtafels

Videobel TV

Breng mensen met elkaar in contact met Saam videobel tv's. Dit was ten tijde van de lockdown de doelstelling voor de bewoners van zorgcentra die geen bezoek mochten ontvangen. Deze oplossing is gemakkelijk te verplaatsen en kan worden geplaatst op een rolstoellift. Doordat de hoogte van het scherm instelbaar is en de hoek van het scherm kan worden veranderd, is de camera altijd op de persoon gericht. Prestop blijft uiteraard dit product maken maar zal het aanpassen aan eventueel specifieke wensen.

Korte animatie van de videobel TV

Korte animatie van de videobel TV

 

Heb jij interesse in maatwerk verstelbare en flightcase touchtafels en de videobel tv?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak