Ben jij onze nieuwe collega?

Prestop heeft de mogelijkheid om touchtafels op te bouwen met meer dan één monitor. Dit kunnen specifieke videowall monitoren zijn gecombineerd met een edge to edge glasplaat voorzien van touchfolie of een serie van aaneengeschakelde touch tile monitoren

Collaboration table

Een “standaard” product welke staat opgesteld in de showroom van Prestop is de collaboration table. Een touchtafel opgebouwd uit twee 46” video wall monitor. Het blad is volledig gemaakt van 6 mm dik glas en is dus zeer eenvoudig schoon te maken. Uiteraard is deze tafel in hoogte verstelbaar, heeft het diverse USB-oplaadpunten en 230V stroompunten om een laptop op te laden. Dit “standaard” product kan uiteraard ook aan uw wensen worden aangepast.

Brochure

 

Prestop collaboration table

Infinity touch tafel

Dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn tonen we aan met de Infinity touchtafel. Deze touchtafel bestaat maar liefst drie 65” schermen.

 

Infinity touch table

Heeft u ook interesse in maatwerk Longstreched touchtafels vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding