RESELLERS GEZOCHT

Custom longstretched touchtafels

Prestop heeft de mogelijkheid om touchtafels op te bouwen met meer dan één monitor. Dit kunnen specifieke videowall monitoren zijn gecombineerd met een edge to edge glasplaat voorzien van touchfolie of een serie van aaneengeschakelde touch tile monitoren

Collaboration table

Een “standaard” product welke staat opgesteld in de showroom van Prestop is de collaboration table. Een touchtafel opgebouwd uit twee 46” video wall monitor. Het blad is volledig gemaakt van 6 mm dik glas en is dus zeer eenvoudig schoon te maken. Uiteraard is deze tafel in hoogte verstelbaar, heeft het diverse USB-oplaadpunten en 230V stroompunten om een laptop op te laden. Dit “standaard” product kan uiteraard ook aan uw wensen worden aangepast.

Brochure

Prestop collaboration table

 

 

Prestop collaboration table

Infinity touch tafel

Dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn tonen we aan met de Infinity touchtafel. Deze touchtafel bestaat maar liefst drie 65” schermen.

Infinity touch table

 

 

Infinity touch table

Heb jij interesse in maatwerk longstreched touchtafels?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak