RESELLERS GEZOCHT

Objectherkenning combineert de fysieke en digitale wereld

Geef producten en diensten meer kracht door de fysieke en de digitale wereld te combineren, met de hulp van objectherkenning. Monteer op de ronde tags objecten! Prestop past specifieke touch technieken welke verwerken in onze (op maat gemaakte) touch tafels toe waardoor in combinatie met bepaalde tags de applicaties kan worden aangestuurd. Deze applicaties dienen te worden gebouwd met bepaalde applicaties zoals Omnitapps.

Uiteraard is deze techniek ook te combineren met andere technieken zoals NFC/RFID. In onze showroom tonen we je graag verschillende testopstellingen.

Objectherkenning touchtafel

De objectherkenning touchscreen tafel van Prestop is dé combinatie van een vooruitstrevend design met briljante multitouch technologie. Deze touchtafel maakt het mogelijk dat meerdere mensen tegelijkertijd het scherm kunnen aanraken maar ook kunnen bedienen door objecten op te tafel te plaatsen.
Met een rand van slechts 0,5 cm zorgt dit 55” touchscreen voor kristalheldere beelden en een soepele, aangename touch. Met 100 touchpunten en tot 6 objecten tegelijkertijd is dit de ultieme objectherkenning tafel. De tafel is robuust en de objecten hebben geen batterij nodig. Duurzaam dus!

Brochure

Touchtafel met objectherkenning

 

 

Touchtafel met objectherkenning

Heb jij interesse in maatwerk objectherkenning touchtafels?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak