RESELLERS GEZOCHT

Video chat toepassingen

Door de toename van het gebruik van Zoom, Team, etc. videobellen in verband met het thuiswerken is ook de vraag toegenomen naar het gebruik van videobellen in informatiezuilen en bestelzuilen. Prestop heeft al sinds april 2019 ervaring met videobellen doordat deze toepassingen wordt toegepast in de Selfservice zuilen van Schiphol. De toegepaste componenten kunnen uiteraard ook worden toegepast in andere maatwerk zuilen.

Schiphol

Schiphol zet diverse communicatiekanalen in om de reiziger in de terminal te helpen bij vragen of problemen. Reizigers kunnen al langer 24 uur per dag contact opnemen met Schiphol via telefoon, e-mail, chat en social media zoals WhatsApp, Facebook (Messenger), Twitter en Instagram. Daar zijn selfservice informatiepunten bijgekomen, meerdere selfservice informatiepunten staan verspreid over verschillende locaties in de terminal.
Deze op maatgemaakte zuilen zijn uitgerust met een Videochat applicatie. De gebruikers kunnen een video chat aangaan met een medewerker van Schiphol.

Video Prestop Schiphol selfservice informatiepunt

Schiphol selfservice informatiepunt

Bekijk de video van Schiphol over de nieuwe informatiezuilen.

Video Prestop Schiphol selfservice informatiepunt

Up in the Sky nam een kijkje

Bekijk de video.

Schiphol Kiosk Selfservice Informatiepunt 360

Bekijk de 360 graden video van de SSU

Heb jij interesse in maatwerk Video Chat zuilen?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak