RESELLERS GEZOCHT

De abdij van Averbode werd gesticht in 1134. Al eeuwenlang verbindt zij het spirituele leven met de bredere samenleving. Begin 2016 besloten ze de eeuwenoude economische activiteiten op een nieuwe en eigentijdse manier in te vullen door verschillende duurzame producten zoals brood, peperkoek, kaas en bier te íntroduceren. Ook wilden ze de geschiedenis van de abdij van Averbode en de duurzame producten op een leuke en interactieve manier aan bezoekers laten zien en toen kwamen ze al snel in aanraking met Prestop en Omnivision.

 

Meer interactiviteit rond de abdij van Averbode door middel van totems in de open lucht

Prestop plaatste begin juli drie outdoor totems met een 49″ touchscreen bij de Abdij van Averbode. Zo kunnen bezoekers op een interactieve kaart gemakkelijk zien welke plaatsen en activiteiten er in de omgeving van de abdij zijn. Via verschillende beelden en multitouch games kunnen zij bekijken hoe hun duurzame producten worden gemaakt. Deze spellen zijn zo ontwikkeld dat jong en oud spelletjes kunnen spelen op de totems in de buitenlucht.

Extra schermen met video's van de abdij van Averbode

Ook hebben we voor Abdij Averbode, naast de drie outdoor totems, drie schermen geïnstalleerd bestaande uit een 42″ touchscreen, een 48″ touchscreen en een 48″ scherm waarop diverse beelden en video's worden afgespeeld.

Prestop verzorgt het gehele maatwerkproject van concept tot totaaloplossing.

Het mooie van Prestop is dat we bijna alles voor een klant kunnen regelen en produceren, van concept tot eindproduct! Voor Abdij Averbode hebben we vanaf de conceptfase gewerkt aan een prachtige interactieve oplossing; dit is inclusief de productie van de outdoor totems en het installeren van alle outdoor totems en touchscreens op locatie. Met Omnitapps multitouch software kunnen we de producten compleet maken, waardoor het een totaaloplossing wordt (concept + productie + installatie + multitouch software).

abdij van averbode buitenzuil prestop

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Buitenzuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: +31 (0)499-367 606  |  E-mail: sales@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak