RESELLERS GEZOCHT

Aanmeldzuilen AMC

Het Academisch Medisch Centrum (AMC) is één van de acht universitair medische centra in Nederland en wordt op het gebied van de academische geneeskunde gerekend tot de internationale top.

Dit jaar heeft het AMC samen met het VUmc een nieuw EPD-systeem genaamd Epic geïmplementeerd waarmee bezoekers zich via een informatiezuil kunnen aanmelden. Bij het VUmc hebben we al aanmeldzuilen geleverd en zodoende zijn ze met dezelfde vraag bij Prestop gekomen. Het AMC was op zoek naar een partij die aanmeldzuilen kan ontwerpen, produceren en installeren. De ideale partner voor deze complete oplossing was Prestop.

Custom aanmeldzuil

Voor het AMC hebben we een aanmeldzuil ontworpen en geproduceerd met een op maat gemaakt 22″ PCAP touchscreen (edge-to-edge) en met een barcode scanner. Het touchscreen is voorzien van een privacy folie, zodat persoonlijke gegevens niet leesbaar zijn als men niet recht voor de informatiezuil staat. Daarnaast is deze zuil voorbereid op een printer, dus als het AMC besluit toch een printer te willen aansluiten, dan kunnen wij snel schakelen en een printer inbouwen.

Gemakkelijk aanmelden met aanmeldzuilen

De aanmeldzuil in combinatie met Epic biedt patiënten een selfservice mogelijkheid bij binnenkomst in het ziekenhuis door middel van een intuïtieve touchscreen interface. Doelstelling van deze oplossing is dat patiënten (of hun begeleiders) door een menu van mogelijkheden lopen zoals aanmelden, inchecken, lijst met afspraken, registratie-informatie en controle hierop. Identificatie van de bezoeker gebeurt door middel van het scannen van een QR-code (die aanwezig is op schriftelijke bevestiging of digitaal op de smartphone) of een ID-bewijs.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de aanmeldzuilen AMC of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak