Resultaten ANWB-bestelzuil ruim boven verwachting.

Met de bestelzuil kunnen klanten die de ANWB-winkel bezoeken, alle producten van ANWB opzoeken, bestellen, direct betalen én het product gratis thuis laten bezorgen. Dus als een product in de winkel niet op voorraad is kan deze toch besteld worden via de bestelzuil. Zo wordt de omnichannel strategie van de ANWB versterkt en kunnen verkoopmedewerkers het nee-verkopen terugdringen.

ANWB is de samenwerking aangegaan met Prestop voor de ontwikkeling en implementatie van de bestelzuil. Belangrijke wens van de ANWB was dat alles door één partij werd gedaan: hardware, koppeling pinautomaat, inrichting en het beheer.

Prestop ontwikkelde, produceerde en installeerde uiteindelijk deze iconische bestelzuilen in de 85 ANWB-winkels.

Significante omzetstijging sinds het in gebruik nemen van bestelzuilen

Sinds het in gebruik nemen van de bestelzuilen spreekt de ANWB over een significante omzetstijging in het eerste kwartaal van 2018. Deze lijn zet zich inmiddels door. Belangrijk feit is dat de ANWB van 87 winkels in 2017 naar 83 winkels in 2018 is gekrompen en de omzetstijging gerealiseerd is met 5 winkels minder.

Resultaten ANWB bestelzuil 2018 - 2019

Een goede samenwerking is essentieel.

ANWB spreekt lovend over de samenwerking met Prestop. Naast de uitstraling van de bestelzuil, die helemaal in de ANWB-stijl is ontworpen, heeft de weldoordachte combinatie van hardware en software ervoor gezorgd dat de doelstellingen van de ANWB zelfs overtroffen zijn.

 

"De mooie resultaten sinds introductie van de bestelzuilen zijn boven verwachting!" 
Robin de Bruijn - ANWB

Prestop ANWB bestelzuil informatiezuil

ANWB bestelzuil

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom