RESELLERS GEZOCHT

Astrum IT is een betrouwbare Duitse partner van Prestop en biedt hoogwaardige IT-oplossingen voor sign-in kiosken aan gerenommeerde klanten. Onze hardware wordt gebruikt voor verschillende doeleinden en onze sign-in kiosken zijn te vinden bij bekende bedrijven, zoals Bosch, Siemens en Sodexo.

Ervaring met registratiekiosken door de jaren heen

Prestop heeft in de loop der jaren verschillende maten Eminent en Evolution kiosken geleverd, elk aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Een van onze succesverhalen is het leveren van aanmeldzuilen voor vrachtwagenchauffeurs. Ze konden eenvoudig hun paspoort scannen, een foto maken en vervolgens een badge ontvangen. Dit gaf ze toegang tot verdere instructies en probleemloze toegang tot de rest van het bedrijf.

Aanpasbaarheid en extravagante componenten

Bij Prestop begrijpen we dat elke klant unieke eisen stelt aan zijn sign-in terminals. Daarom bieden we een reeks aanpassingsmogelijkheden. We kunnen RFID-lezers, QR- en barcodescanners, luidsprekers, bonprinters en zelfs A4-printers toevoegen. Als finishing touch bieden we privacyglas. Hierdoor kunnen we de kiosken volledig op maat maken, zelfs met extravagante onderdelen die je normaal niet in een kiosk zou verwachten.

Astrum IT's Interactieve Brochure

Astrum IT is zich bewust van de totaaloplossing die ze bieden met hun hoogwaardige hardware en software. Ze hebben een interactieve brochure geïntroduceerd om deze innovatieve oplossingen met de wereld te delen. Hiermee willen ze anderen inspireren en laten zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van sign-in kiosken en IT-oplossingen. Je vindt een video op pagina 5.

Samenwerking tussen Astrum IT en Prestop

De nauwe samenwerking tussen Astrum IT en Prestop heeft geleid tot innovatieve doorbraken op het gebied van sign-in kiosken en IT-oplossingen. De gecombineerde expertise heeft ervoor gezorgd dat klanten profiteren van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op hun specifieke behoeften.

Toekomstige ontwikkelingen

De samenwerking tussen beide partijen is nog steeds sterk en er worden voortdurend nieuwe ontwikkelingen verwacht. Astrum IT en Prestop blijven zich inzetten om de best mogelijke oplossingen te bieden en zullen blijven streven naar innovatie en klanttevredenheid.

Conclusie

Met Astrum IT als vertrouwde partner van Prestop hebben klanten toegang tot hoogwaardige IT-oplossingen voor registratiekiosken. De ervaring van Prestop met registratiekiosken heeft geleid tot verschillende succesverhalen, waarbij registratiekiosken zijn geleverd aan gerenommeerde bedrijven. De samenwerking tussen Astrum IT en Prestop blijft zich ontwikkelen, wat resulteert in continue innovatie en tevreden klanten. Met deze krachtige combinatie kunnen bedrijven hun sign-in processen verbeteren en profiteren van op maat gemaakte IT-oplossingen die passen bij hun unieke behoeften.

Geïnteresseerd in registratie- en aanmeldzuilen voor jouw bedrijf?

Bekijk registratiekiosken en vraag een gratis offerte aan   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak