RESELLERS GEZOCHT

Self-Service baliezuil bij Bakker Van der Veer

De bestelzuil is in oktober 2021 bij de Echte Bakker van der Veer geplaatst. Het is een self-service baliekiosk, dus gasten kunnen aan de balie hun brood, broodjes en gebak afrekenen. Het is een 24" zelfscankassa die draait op de bestelsoftware van Jamezz met een betalingssysteem van Pay.nl. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk hun boodschappen afrekenen. Een leuk, modern concept tot voltooiing gebracht, met een tevreden klant.

De zelfscankassa is een vernieuwing en zorgt ervoor dat de bakkers zich volledig kunnen focussen op hun werk. Het zorgt er ook voor dat klanten op hun gemak iets kunnen bestellen en gelijk kunnen meenemen. Upselling vindt plaats omdat de zuil klanten suggesties geeft over wat voor producten goede passen bij hun al bestaande bestelling. Daarnaast is het hele aanbod van de bakker op het beeldscherm te zien, wat meer opties geeft als de klant het in de winkel over het hoofd ziet.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over zelfscankassa's of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak