RESELLERS GEZOCHT

Videowalls en touchscreens voor experience center van BAS Trucks.

BAS Trucks focust zich sinds de jaren '90 op de in- en verkoop van gebruikte vrachtwagens, bussen, bouwmachines, onderdelen en banden. Ooit begonnen met alleen gebruikte vrachtwagens, daar handelt het bedrijf nu in de breedste zin van het woord in rollend materieel. Klanten staan voorop bij BAS Trucks, velen van hen kopen hun voertuig ongezien, op basis van vertrouwen.

De weg naar Prestop

In het verleden heeft BAS Trucks al eens touchscreens gekocht bij Prestop. Met de wens om een nieuwe, commerciële ontvangstruimte te bouwen, ontstond er behoefte aan nieuwe touchoplossingen. Bas Verheij vertelt: "Hypsos ontwierp onze nieuwe ontvangstruimte en had op diverse plaatsen interactieve touchoplossingen voorzien. We zijn overgegaan naar één ruimte, in plaats van meerdere en willen dat onze klanten in die ruimte met alle diensten die wij aanbieden in aanraking kunnen komen." Daar voegt Bart Govers aan toe: "Er moest innovatieve modernisering plaatsvinden, we willen met ons bedrijf trendsetter zijn in de sector." Om gevolg te geven aan het ontwerp en te kijken wat de laatste stand van zaken is op het gebied van touchoplossingen, nam BAS Trucks contact op met Prestop.

Vraagstelling

"We wilden een grote videowall bij de entree, met touchfunctie. Daar zijn we in eerste instatie mee gestart", vervolgt Bart zijn verhaal. "Dat grote scherm moest zowel voor het tonen van videomateriaal als het geven van een interactieve presentatie geschikt zijn." Bas: "Daarna hebben we gevraagd om een drietal in de wand geïntegreerde touchscreens voor de ontvangstruimte. Een oplossing waarbij onze website op een veilige manier permanent in beeld is."

De oplossing van Prestop.

Prestop leverde voor de entree drie verschillende touch videowalls, deze zijn geconfigureerd als 1x2, 1x3 en 2x3 videowall. Met de multitouch software die werd geïnstalleerd op de videowalls kan zowel een interactieve presentatie als een video op afgespeeld worden. "Met dat scherm kunnen we bijvoorbeeld heel helder onze servicemogelijkheden tonen, opties naast elkaar zetten ter vergelijking en onze maatwerkoplossingen laten zien", legt Bas uit. De drie ingebouwde touchscreens in de ontvangstruimte worden vooral gebruikt om in een beveiligde omgeving de website van BAS Trucks te tonen. "Handig om meteen inzage te hebben in de actuele voorraad", zegt Bart.

 

"Prestop staat garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en werkt servicegericht. Bij problemen worden we snel geholpen en zorgt Prestop altijd voor een oplossing."
Bas Verheij en Bart Govers - BAS Trucks

BAS Trucks videowall - Prestop videowalls

BAS Trucks videowall

In de praktijk.

Naast vernoemde touchoplossingen maakt de afdeling verkoop ook gebruik van touchscreens bij de verkooptafels. Bart: "Daarop draait de website en de ordersoftware waar alleen de verkopers mee werken. De touchfunctie is reuze handig om snel door de site te navigeren. In totaal hebben we van Prestop 16 van deze schermen in gebruik."

Meer informatie

Wil je meer informatie over BAS Trucks of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak