RESELLERS GEZOCHT

Endless aisles in de Betonlook winkel.

Webshop in de shop

Betonlook.nl heeft sinds kort een nieuwe winkel in Rijssen. Deze is voorzien van een Eminent 32" wand bestelzuil in portrait. Hierop draait via onze beveiligde browser, SiteKiosk, de webshop van het bedrijf. De uitgebreide betaalopties van PAY. maken van deze zuil een handige bestelzuil.

Eindeloze schappen

Deze bestelzuil zorgt er nu voor dat Betonlook een endless aisle kan aanbieden aan haar klanten. Zelfs al is iets niet op voorraad in de winkel, of is dat specifieke formaat of soort product niet fysiek aanwezig, dan nog kan de klant deze eenvoudig via de bestelzuil bestellen. Ook als de klant simpelweg niet genoeg ruimte heeft in de auto of op de fiets, kan deze een bestelling plaatsen voor het thuis laten leveren van de producten. Prestop kan deze zuil snel leveren en laten spuiten in welke kleur dan ook, zodat deze altijd bij je bedrijfsimago past. 

Demo of offerte aanvragen

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak