RESELLERS GEZOCHT

BroodjesBus QSR bestelzuil

De BroodjesBus is een foodtruck met heerlijke smoskes en belegde broodjes. Zij gebruiken nu Prestop bestelzuilen met Rabo Smart Pay, de totaaloplossing die ze nodig hadden.

De weg naar Prestop

De BroodjesBus staat doordeweeks op het Media Markt terrein naast Prestop. Doordat medewerkers van Prestop iedere vrijdag broodjes halen, is er langzaamaan contact ontstaan over het plaatsen van een bestelzuil.

 

 Vraagstelling

De BroodjesBus was op zoek naar een oplossing om de drukte aan te kunnen. Iedere dag komen er veel werknemers in de pauze langs om een broodje te bestellen. In de BroodjesBus staan maar twee man personeel en als eentje ervan de hele tijd bezig is met bestellingen opnemen, loopt de wachttijd op. Dus, om de wachttijd te bevorderen, wilden ze zich volledig kunnen focussen op het maken van de broodjes.

De oplossing van Prestop

Het bevorderen van de wachttijd werd gevonden toen de bestelzuil van Prestop werd neergezet. Het begon in april 2020, toen een bestelzuil werd neergezet waar met Tikkie, QR iDeal, QR Payconiq of pinnen aan de balie betaald kon worden. Aan deze zuil werd een paar maanden later een desinfectie gel dispenser aan toegevoegd.

Sinds december 2021 is er een andere unit ingebouwd. In plaats van een dispenser, heeft de zuil nu een pinautomaat en bonnetjesprinter ingebouwd gekregen. Dit is in samenwerking gedaan met Rabobank Smart Pay

bestelzuil QSR foodtruck food Prestop

 

BroodjesBus bestelzuil

In de praktijk.

De ondernemer heeft ervoor gekozen om klanten de optie te geven om via de zuil te bestellen, aan de balie, of online. Dit zorgt ervoor dat ze zich beter kunnen focussen op het maken van de broodjes dan wanneer de zuil er niet zou hebben gestaan.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de BroodjesBus bestelzuil of interactieve oplossingen? 
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak