Ben jij onze nieuwe collega?

Webshopzuilen voor De Rode Loper.

Prestop levert nieuwe webshopzuilen voor modezaak De Rode Loper in Den Haag.

De weg naar Prestop

In 2017 heeft Prestop een aantal informatiezuilen geleverd aan Primavera Holding BV, zowel voor De Rode Loper als Credo. Afgelopen voorjaar is De Rode Loper in Den Haag verbouwd en opnieuw geopend, dus reden voor het plaatsen van nieuwe webshopzuilen in de winkel. De andere zuilen zijn geplaatst in de winkel van Credo. 

Webshopzuilen als extra verkooppunt in de winkel

Prestop heeft, in opdracht van Primavera Holding BV, twee nieuwe webshopzuilen met een 24" PCAP touchscreen (edge-to-edge glas), barcodescanner en bewegingssensor geleverd. De zuilen zijn in portrait uitgevoerd, zodat de webshop van de winkel goed wordt weergegeven.

Bezoekers van de modewinkel kunnen op de webshopzuilen het volledige assortiment online bekijken via de webshop.

"

Upgrade met barcodescanner en bewegingssensor

Belangrijk is dat via de zuil artikelen in de winkel gescand kunnen worden. Via de barcode komt het betreffende artikel meteen via de webshop in beeld. En de bewegingssensor detecteert of een klant voor de zuil staat en zorgt dat automatisch de screensaver uit of aan gaat. Voor een veilige weergave van de webshop en screensaver hebben we gebruikgemaakt van SiteKiosk.

De Rode Loper Webshop zuil

Meer informatie

Wil je meer informatie over De Rode Loper webshop zuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl of gebruik onderstaand formulier:

Contact Prestop.nl

Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding