RESELLERS GEZOCHT

Touchscreen tafel voor stand DHL.

DHL is als transport- en koerierorganisatie wereldwijd bekend. In de huidige tijden van e-commerce spelen bedrijven als DHL een centrale rol in de logistiek van webwinkels. Om aan e-commerce ondernemers te laten zien welke diensten en services door DHL geboden worden, kreeg Vormgeving Onbekend de opdracht om op interactieve wijze de content die DHL voor het publiek heeft gemaakt weer te geven op de Webwinkel Vakdagen.

De weg naar Prestop

DHL kwam in samenwerking met Vormgeving Onbekend bij Prestop en zochten een interactieve oplossing voor DHL, op basis van verhuur.

Vraagstelling

De interactieve oplossing moest in staat zijn om de diverse DHL websites in een veilige omgeving te tonen en toegankelijk te maken voor de bezoekers. Tevens bestond de wens om de video's die DHL heeft te tonen aan het publiek, via dezelfde oplossing.

De oplossing van Prestop.

Prestop adviseerde het gebruik van touchscreen tafels, voorzien van Omnitapps software waarmee interactieve presentaties gemaakt worden. De touchtafel maakt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk om de tafel te staan. Daarmee wordt in een beursstand meer publiek tegelijkertijd bereikt. Voor de beurs zijn twee touchscreen tafels met een 55" PCAP touchscreen ingezet.

Prestop DHL touchscreen tafel

DHL touchscreen tafel

In de praktijk.

De touchscreen tafels sprongen in het oog en nodigden uit om op onderzoek te gaan. Bezoekers aan de stand schaarden zich om de tafels en konden zelfstandig door de websites browsen en de video's bekijken. Ook voor de standbemanning waren de touchtafels een uitkomst, een gesprek met geïnteresseerde bezoekers krijgt namelijk een extra dimensie wanneer het demonstratiemateriaal interactief in het gesprek betrokken wordt.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de DHL touchtafel of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak