PERSONEEL GEZOCHT

Dubbelzijdige bestelzuilen voor Domino's pizza leveren meer omzet op.

Met behulp van bestelzuilen zal er minder menselijk contact zijn bij het bestellen en verschuift het contact naar het verwelkomen van de klanten en afgifte van de bestellingen. Hierdoor blijft er meer tijd over voor het bereiden van de pizza’s. Domino’s zet de zuilen ook in omdat bewezen is dat een bestelzuil significant meer omzet oplevert omdat er veel meer side sales is.

Er wordt via de kiosk veel meer drinken en desserts besteld. De gekozen zuil is in samenwerking met Domino’s ontwikkeld. Zo hebben we gekozen voor een print achter het glas en worden de zijkanten door led aangelicht. Voor de betalingen is gekozen voor Adyen. Uiteraard kunt u de zuil ook bekijken in ons Experience Centre en klik hier voor meer informatie over onze bestelzuilen.

Significante omzetstijging sinds het in gebruik nemen van bestelzuilen in alle vestigingen: Almere, Doetinchem, Hengelo, Castricum, Leerdam en Leiden

 

Ook te zien in onze showroom! Maak nu een afspraak voor een (digitale rondleiding)

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Domino's bestelzuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl of gebruik onderstaand formulier:

Aanmeld- / aanvraagformulier

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor een livestream rondleiding door ons Interactive Experience Center.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding