Bezoekers Easyfairs vinden de weg via wayfindingzuilen.

FingerPrints is een Belgische éénmanszaak. Eigenaar Kurt Kurt Poelmans houdt zich voornamelijk bezig met grafisch design en werkt regelmatig samen met Prestop om wensen van Belgische klanten uit te kunnen voeren. Zo ook van Easyfairs.

De weg naar Prestop

Kurt: "Easyfairs ontdekte ons toen we met de Prestop producten op de vakbeurs Sign2Com in Kortrijk exposeerden."

Vraagstelling

"Easyfairs wil graag meegaan met de nieuwste technologieën en was dan ook zeer geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Wayfinding app met een interactieve plattegronden", aldus Kurt.

De oplossing van Prestop.

We hebben aan Easyfairs zowel de mogelijkheden voor aankoop als voor huurformules uitgelegd. We wilden er zeker van zijn dat ze ook duidelijk op de hoogte waren van het feit dat ze de hardware en software ook zelf konden aankopen, en zo de plattegronden ook zelf konden opmaken indien ze dit wensten en daar tijd voor konden vrijmaken."

Uiteindelijk hebben zij gekozen om de wayfindingzuilen te huren. Via FingerPrints worden telkens de hard- en software vereisten doorgegeven aan Prestop. Kurt: "Zij zorgen er op hun beurt voor dat deze telkens correct wordt geleverd op de beursvloer. FingerPrints zelf zorgt voor de ontwikkeling van de digitale plattegronden op maat. Over het algemeen worden er telkens 42” en 55” informatiekiosken geplaatst, met de Wayfinding app."

 

"Ik hoop nog lang met Prestop te kunnen samenwerken, tot we op z’n minst samen België veroverd hebben."
Kurt Poelmans - FingerPrints

Prestop wayfindingzuil Easyfairs

Easyfairs wayfindingzuil

In de praktijk.

"Afhankelijk van het budget worden er één of meerdere informatiezuilen geplaatst op de beursvloer. Deze kiosken zijn telkens voorzien van de Wayfinding software met de interactieve plattegrond van de beurs. Aangezien we nu toch al een tweetal jaar samenwerken met EasyFairs voor deze projecten, gaan we ervan uit dat de gebruikers telkens tevreden zijn", schetst Kurt. "Over het algemeen duurt het traject ongeveer 2 maanden. We proberen bij FingerPrints deze termijn zelf zo te houden, gezien we zelf ook nog telkens de nodige tijd nodig hebben om de interactieve plattegronden te kunnen opmaken."

"Wij werken zeer graag samen met Prestop. We houden van de no nonsense aanpak, die zo eigen is aan het samenwerken met een Nederlands bedrijf. Aangezien ze het grootste aanbod van touch producten hebben in Europa – met een productie die in huis gebeurt – weten we dat we met de gekste vragen mogen komen en dat ze er zonder twijfel altijd een antwoord op kunnen bieden."

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream