Erasmus MC zet posteroplossing in voor medisch congres.

Het Erasmus Medisch Centrum heeft een congres op het gebied van gezondheidszorg en (bio-)medische wetenschappen georganiseerd. Het uitwisselen en samenbrengen van kennis stond hierbij centraal. Op het event werden bezoekers en wetenschappers geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en onderzoeken op bepaalde medische gebieden. Om deze informatie efficiënt en aantrekkelijk over te brengen, schakelde men Prestop in.

De weg naar Prestop

Erasmus MC kwam vanwege hun wensenlijst bij Prestop terecht. Met aantoonbare ervaring en goede voorbeelden in het Interactive Experience Center weet Prestop overtuigende oplossingen aan te dragen voor elk vraagstuk waarbij het publiek (inter)actief betrokken moet worden bij het verschaffen van informatie.

Vraagstelling

Erasmus MC wilde helder en direct communiceren middels posters met boodschappen erop. Er werd gevraagd aan Prestop om advies uit te brengen over de manier waarop dit het beste zou kunnen.

De oplossing van Prestop.

Prestop adviseerde om de posters digitaal te tonen op 55" touchscreens op statief. Met de digitale posteroplossing met de BrochureRequest applicatie werden gebruikers van de interactieve posterzuil in staat gesteld om posters naar keuze naar zichzelf te mailen, als PDF bestand.

Prestop posteroplossing Erasmus MC

Erasmus MC digitale posteroplossing

In de praktijk.

Bezoekers maakten dankbaar gebruik van de mogelijkheden die de digitale posterzuilen boden. In totaal stonden er tien 55" touchscreens op statief opgesteld, om iedereen de kans te geven de posters naar keuze te bekijken en te mailen. Naast het feit dat deze service door de klanten gewaardeerd werd, heeft Erasmus MC door papierloos te werken op een duurzame manier haar informatie kunnen overhandigen aan de bezoekers.

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream