RESELLERS GEZOCHT

Erasmus MC zet posteroplossing in voor medisch congres.

Het Erasmus Medisch Centrum heeft een congres op het gebied van gezondheidszorg en (bio-)medische wetenschappen georganiseerd. Het uitwisselen en samenbrengen van kennis stond hierbij centraal. Op het event werden bezoekers en wetenschappers geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en onderzoeken op bepaalde medische gebieden. Om deze informatie efficiënt en aantrekkelijk over te brengen, schakelde men Prestop in.

De weg naar Prestop

Erasmus MC kwam vanwege hun wensenlijst bij Prestop terecht. Met aantoonbare ervaring en goede voorbeelden in het Interactive Experience Center weet Prestop overtuigende oplossingen aan te dragen voor elk vraagstuk waarbij het publiek (inter)actief betrokken moet worden bij het verschaffen van informatie.

Vraagstelling

Erasmus MC wilde helder en direct communiceren middels posters met boodschappen erop. Er werd gevraagd aan Prestop om advies uit te brengen over de manier waarop dit het beste zou kunnen.

De oplossing van Prestop.

Prestop adviseerde om de posters digitaal te tonen op 55" touchscreens op statief. Met de digitale posteroplossing met de BrochureRequest applicatie werden gebruikers van de interactieve posterzuil in staat gesteld om posters naar keuze naar zichzelf te mailen, als PDF bestand.

Prestop posteroplossing Erasmus MC

Erasmus MC digitale posteroplossing

In de praktijk.

Bezoekers maakten dankbaar gebruik van de mogelijkheden die de digitale posterzuilen boden. In totaal stonden er tien 55" touchscreens op statief opgesteld, om iedereen de kans te geven de posters naar keuze te bekijken en te mailen. Naast het feit dat deze service door de klanten gewaardeerd werd, heeft Erasmus MC door papierloos te werken op een duurzame manier haar informatie kunnen overhandigen aan de bezoekers.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Erasmus posteroplossing of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak