RESELLERS GEZOCHT

Ticketzuil voor bioscoop en filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag heeft sinds kort een ticketzuil in gebruik genomen zodat bezoekers zelf hun tickets kunnen selecteren, kopen en uitprinten zonder tussenkomst van het personeel van dit mooie filmhuis. Filmhuis heeft gekozen voor één van de mooiste zuilen die momenteel leverbaar is. Deze zuil is namelijk uitgerust met ledverlichting, een volledige glazen front waarachter de touch en scanner verwerkt zitten. Deze zuilen zijn van de Evolution lijn, waarin zowel staande, als ook balie en wand modellen staan. Hierdoor is er altijd wel een geschikte oplossing te vinden voor iedere behoefte.

Verder heeft Filmhuis gekozen voor Adyen als Payment Service Provider en ActiveTickets als partij voor het leveren van deze zeer gebruikersvriendelijk bestelapplicatie. 

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over ticketzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  |  verkoop@prestop.nl  |  Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak